Ta bort penila papler

vad-är-penila-papler

ta-bort-penila-papler-själv

Funderar du på hur du kan ta bort penila papler utan att behöva gå till hudläkare och betala dyrt för att lasra bort dem?

Den frågan ställde jag mig själv, och lyckades till slut hitta ett sätt.

 

Tjena!

Jag heter Erik och var väldigt länge drabbad av vad som kallas penila papler.

Det gick så pass långt att jag faktiskt slutade att dejta tjejer. Jag vågade helt enkelt inte.

För vissa kanske det låter som en löjlig grej..

Men för mig var det verkligen ingen löjlig grej utan något som faktiskt handikappade mig på sätt och vis.

Min nojja började efter att jag varit på dejt med en tjej som jag var nära på att hamna i säng med, men när hon såg hur min penis såg ut så trodde hon att jag hade någon könssjukdom, och drog 🙁

Detta fick mig att känna mig både förnedrad och äcklig.

Dagen efter bestämde jag mig för att ta reda på hur man kan ta bort penila papler själv.

Ta bort penila papler

Det går såklart att ta bort penila papler genom att gå till en hudläkare eller skönhetssallong. Dem bränner bort paplerna med laser, men detta var inte något jag var särskilt taggad på att göra.

Det finns tydligen en stor risk att det blir fula ärr av det, vilket jag verkligen inte ville ha.

Så jag spenderade ett antal timmar med att söka runt på nätet och hittade till slut något som verkade ha fungerat för massor av killar. Det var en guide som gjorde att man kunde få bort sina penila papler hemma, utan någon laser eller andra hemska saker.


Jag var skeptisk till en början

Jag är en ganska skeptisk person och brukar vanligtvis inte tro på alternativ medicin å sånt hokus pokus.

Dock kände jag mig väldigt desperat och detta var det enda alternativet att testa om jag någonsin skulle bli av med mina papler.

Jag ägnade som sagt väldigt många timmar på olika forum för att ta reda på om den här “guiden” var på riktigt eller bara nån scam. Jag fick då kontakt med 3 killar som redan hade testat den och sa att de hade blivit av med sina penila papler på ungefär 2 veckor.

Jag blev eld och lågor och bestämde mig för att testa

Själva guiden kommer som en ebok som man köper och laddar ner direkt till datorn.

Det hela sker helt anonymt och ingen får nånsin reda på att du laddat ner den.

Boken är skriven av en expert på Penile Papules, som det heter på engelska, och visar hur man med några enkla sätt blir av med dem hemma och utan laser.

Eftersom jag via denna blogg kan vara helt anonym så kan jag visa före och efter bilder, så ni kan se hur min penis såg ut innan och efter.

Så här såg min penis ut innan jag började använda guiden

vad-är-penila-papler

Som ni kan se så hade jag väldigt många papler. Främst runt kanten av ollonet, och jag kan förstå att vissa kan tro att det är en könssjukdom.

 

Så här såg min penis ut efter ca en veckas användning av guiden.

ta-bort-penila-papler


Här kan ni se att jag fortfarande hade kvar några papler uppe på kanten av ollonet, men dessa hade helt försvunnit efter 2 veckor 🙂

Så här ser det ut idag 

ta-bort-penila-papler-själv

Så varför har jag valt att blogga om detta?

Jo, som jag sa så mådde jag verkligen skitdåligt av att ha dessa penila papler på ollonet.

Det gjorde ju att jag helt under flera år inte vågade dejta någon tjej och levde i typ celibat. Det gjorde att jag till och med fick gå till läkaren för att få utskrivet tabletter mot depression.

Jag har valt att skriva om detta för att förhoppningsvis kunna tipsa och hjälpa andra som har penila papler som de mår dåligt av.

Många har undrat om jag på något sätt kan skicka guiden till dem via mail eller liknande, men jag är väldigt rädd för att bli stämd för att ha kopierat och gett bort den. (den risken vill jag helt enkelt inte ta)

Jag valde själv att köpa den själv för fullt pris, MEN jag har mailat med han som skrivit guiden och frågat om jag kan få ge någon typ av rabatt till läsarna på min blogg, och det fick jag 🙂

Så via den här länken får du köpa den för under halva priset
Det är ungefär 300kr, vilket jag själv tycker är gaalet billigt med tanke på hur värt det var för mig att bli av med dessa äckliga papler.

Hur som helst så önskar jag er verkligen all lycka med att bli av med era penila papler. Jag vet själv hur pissigt jag mådde med dem, och skulle därför ALDRIG rekommendera något till någon annan som jag inte visste fungerade och hade testat själv.

Tack för att du orkade läsa allt detta, det blev ganska långt ser jag nu 🙂


Ha en bra dag!
// Erik

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*